ANESİAD Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı Malatya'da Yapıldı

ANESİAD Nisan ayı Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı Malatya'da yapıldı ve ardından Yeşilyurt Bld. Bşk. Sn. Hacı Uğur Polat ve çeşitli dernek temsilcilerinin de bulunduğu Malatya İstişare Toplantısı icra edildi.

ANESİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı için Malatya'da toplandı. Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz, Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı Genel Başkan Sn.Ali Kılavuz başkanlığında yapıldı.

ANESİAD Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Malatya’da toplandı. ANESİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ali Kılavuz beraberinde ANESİAD Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Malatya Yeşilyurt Bld. Bşk. Sn. Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Türkiye’de son yaşanan ekonomik gelişmeler ve Malatya iş dünyasının değerlendirildiği ziyarette konuşan ANESİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ali Kılavuz, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın göreve geldiği günden itibaren başarılı hizmetlerde bulunduğunu, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri takdirle karşıladıklarını ifade etti. Daha sonra Vuslat Tv de "Gündem Ötesi" programına Anesiad Genel Başkanı Sn. Ali Kılavuz, Başkan Yardımcısı Sn. Niyazi Dilek ve Anesiad Malatya Şubesi Başkanı Sn. Resul Kocamaz konuk oldu.  ANESİAD çalışmaları ve Dünya ticareti hakkında bilgilerin yer aldığı programın ardından üye ziyaretleri gerçekleştirildi. 

Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısında aramızda bulunan Ülke Tv muhabirleri Yönetim Kurulu Üyeleri ile Malatya Şubesinde röportaj yaptı. Son olarak üyelerimizin ve gönül dostlarımızın katılımı ile Akşam yemekli bir toplantı ile gerçekleşti. Yeşilyurt Bld.Bşk.Sn.Hacı Uğur Polat, İşkur İl Müdürü Sn.Vahap Toman,TKDK İl Müdürü Sn.Murat Tunç,İşgem Müdürü Sn.Necip Cengil, 1.Org.San.Bölge Müdürü Sn.Remzi Yaşar, Meşale Derneği Başkanı Sn.Tamer Çalhan ve bir çok STK Başkan ve temsilcilerinin katıldığı program Şube Başkanımız Sn.Resul Kocamaz'ın selamlama konuşmaları ile başladı. Anesiad'ın kurucu üyesi olan Hacı Uğur Polat, katılımcılara Anesiad'ın kurulma aşamasını kısa bir sunumla anlattı. Son olarak söz alan Genel Başkanımız Sn.Ali Kılavuz Anesiad'ın amacı, faaliyetleri ve geleceği hakkında geniş bir konuşma yaptılar. Toplantıya katılan üyelerimiz ve misafirlerimizin Anesiad' tan beklentileri, yapılması gerekenler, esnaf ve sanayicinin önünü açacak proje ve programlar ile alakalı sorular yöneltildi. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.