ANESİAD Genişletilmiş İstişare Toplantısı Ankara Kızılcahamam'da yapıldı.

ANESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu Genişletilmiş İstişare Toplantısı Ankara Kızılcahamam'da yapıldı.

Anadolu Platformu'nun 11.Anadolu Buluşmaları kapsamında ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak 27.08.2016 Cumartesi günü Ankara Kızılcahamam'da, Türkiye'de ki Anesiad şubelerinin yönetim kurulu üyeleri ve gönüldaşlarının da aralarında bulunduğu Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Anesiad Genel Başkanı Sn. Ali Kılavuz; geçmiş dönemin değerlendirmesi ve önümüzdeki dönemde Anesiad olarak yapacak olduğumuz hizmetler ve projelere değindi. Ayrıca; üye sayısından çok, nitelikli üye kazandırmamız ve küçük küçük hassasiyetlerimizi bozmadan büyümemiz gerektiğini vurgulayan Kılavuz, konuşmasının ardından şube başkanlarına faaliyetleri ve beklentileri hakkında söz verildi.

Mersin Şube Başkanı Ekrem Çakar, Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz, Van Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Soyluoğlu, Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gerçek, Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, Elbistan İlçe Temsilcisi Akif Pak, Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özgül, Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Çelik, Adıyaman Şube Başkanı Deniz Alan, Adana Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sungur, İstanbul Yönetim Kurulu Üyeleri ve çeşitli illerden kurucu üyeler ve gönüldaşlar toplantıya katılanlar arasındaydı.