Malatya Fırat Kalkınma Ajansı ve Malatya Ticaret Sanayi Odası Ziyareti

ANESİAD Genel Başkan Ali Kılavuz ve Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Fırat kalkına Ajansı ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden heyet önemli istişarelerde bulundu.

Genel Başkanımız Sn.Ali Kılavuz Malatya'da.
Anesiad Malatya Şubesi Yönetim Kurulumuz, Fırat Kalkınma Ajansı ile kahvaltıda biraraya geldi.Genel Başkan Ali Kılavuz, Şube Başkanımız Resul Kocamaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Sektör temsilcilerimizden oluşan bir heyetle Fırat Kalkınma Ajansını ziyaret ettik.FKA Genel Sekreteri Sn.Mesut Öztop ve Yatırım Destek Koordinatörü Sn.Murat Beyazıt Beyin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Doğu ve Güneydoğu Bölgelerimize yönelik olarak başlatılacak mali destekler ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Başkanımız Ali Kılavuz ve Anesiad Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettik. Oda Başkanı Sn.Hasan Hüseyin Erkoç'u makamında ziyaret eden heyetimiz, çalışmalarla ilgili bilgiler alarak, esnaf ve sanayicimizin problemleri ile ilgili istişarelerde bulundu. Ardından Malatya Vuslat Tv'de "Gündem Ötesi" adlı programa Genel Başkan Ali Kılavuz ve Anesiad Malatya Şubesi Başkanı Resul Kocamaz konuk oldu. 15 Temmuz süreci ve sonrasında Türkiye'deki ekonomik durum ele alındı. Türkiye'deki yatırımlar, iş alanları ve teşvikler hakkında önemli paylaşımlarda bulunuldu.

 

 

Facebook'ta Paylaş