ANESİAD Adana Şubesi,

Anesiad Adana Şubesi, "Türkiye Ekonomisi ve Geleceğe Dair Beklentiler" adlı bir seminer düzenledi.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Adana Şubesi, Ekonomist Üzeyir Doğan'ın konuşmacı olduğu "Türkiye Ekonomisi ve Geleceğe Dair Beklentiler" adlı bir seminer programı tertipledi. Ülfet Derneği Merve Algan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Anesiad Adana Şube Başkanı İbrahim Koçak, şube Yönetim Kurulu üyeleri ile esnaf ve işadamları katıldı.

 

Anesiad tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan program, Anesiad Adana Şube Başkanı İbrahim Koçak'ın selamlama konuşması ile devam etti. Hitabına konuşmacı ve katılımcıları selamlayarak başlayan Koçak, Anesiad olarak emeğin bilinçle bütünleşerek insanlık için faydalı bir konuma gelmesi amacıyla faaliyet ve projeler ürettiklerini belirtti. 

 

İbrahim Koçak'ın ardından, öz geçmişi okunan Ekonomist Üzeyir Doğan konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Dünya ekonomi konjonktürünün zorlu bir süreçten geçtiğini ve Türkiye'nin de bundan haliyle etkilendiğini ifade eden Ekonomist Doğan, ilerleyen süreçte meydana gelecek gelişmelerle piyasaların olumlu bir seyre evrileceğini söyledi. Beğeni toplayan sunumunun ardından Üzeyir Doğan ve beraberindeki heyet, Anadolu Platformu Teşkilat Başkanı ve Ülfet Derneği YK Başkanı Gazi Kılıçparlar ile bir araya geldi.