ANESİAD Gaziantep Şube Açılışı..

Türkiye genelinde bir çok üyesinin ve siyasinin katılımıyla ANESİAD Gaziantep şubesi resmi açılış töreni gerçekleşti.

ANESİAD Gaziantep Şubesinin açılışı kalabalık bir davetli gurubunun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz, ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hammallar ve Türkiye’nin birçok ilinden çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hammallar yeni açılan şubede üyeler için seminerler ve eğitimler düzenlediklerini belirterek şubenin hayırlara vesile olmasını diledi.

ANESİAD Başkanı Ali Kılavuz ise Türkiye’nin ekonomisinin zorlandığı bu dönemde açılış ve fuarın anlamlı olduğunu vurguladı. Kılavuz Gaziantep’te bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise ekonomik gücün, ülkenin diğer güçlerini belirlediğini ifade ederek, bu tür derneklerin önemini vurguladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer de "Güçlü bir 'evet'i 16 Nisan'da çıkaracak, bize karşı duran Avrupa'ya ve terör örgütlerine karşı güçlü bir tokadı yedireceğiz." dedi.

Türkiye'nin gücünün "ümmetin gücü" olduğunu belirten Koçer, bu gücü korumak ve sürdürmek gerektiğini vurguladı.

Ekonominin siyasetle ilişkili olduğunu anlatan Koçer, ülkenin hızının artması, bürokrasinin azalması ve koalisyon riskinin ortadan kalkması için cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin elzem olduğunu kaydetti.

Koçer, "Sanayide yeni bir devrim başlamışken, Sanayi 4.0 başlamışken, çok yakın bir zamanda dijitalleşme daha da öne çıkacakken, yapay zekanın sonuçları ve ürünleri önümüze gelecekken, biz Türkiye olarak bunun neresinde olmak istiyoruz, bunun tercihini yapacağız. Güçlü bir 'evet'i 16 Nisan'da çıkaracak, bize karşı duran Avrupa'ya ve bize karşı olan terör örgütlerine karşı güçlü bir tokadı yedireceğiz diyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şubenin açılışı gerçekleştirildi. Şube açılışının ardından katılımcılar fuar alanına hareket etti.