15 TEMMUZ ZAFERİ ONURUMUZDUR

15 TEMMUZ ZAFERİ ONURUMUZDUR

   15 TEMMUZ ZAFERİ ONURUMUZDUR!   

   15 Temmuz gecesi milletimiz Genç yaşlı kadın erkek memur işçi ve işvereni ile tek yürek olarak haçlı bloguna siyonistlere ve onların işbirlikçi yerli maşalarına karşı onurlu bir mücadele vererek destan yazmıştır. Bu millet Çanakkale'de, Yemen'de, Irak'ta, Filistin'de, Balkan cephesinde, Urfa'da, Maraş'ta ve daha nicelerinde egemenliğine devletine ve namusuna göz dikenlere karşı canıyla, malıyla, dişiyle, tırnağıyla nasıl karşı ayakta durduysa yine aynı tavrı sergileyerek 15 Temmuz gecesi 251 şehidi ve 2000 i aşkın gazisi ile tüm dünyaya onur ve izzet dersi vermiştir.   

   Bu zafer sadece mayasına uşaklık, hainlik ve zillet bulaşmış korkak ve kripto bir örgüte karşı kazanılmış bir zafer değildir.Tüm dünyada Çağlar boyu sömürgeci, vesayetci ve mandacı zihniyetlere ve işbirlikcilerine karşı mücadele verecek olan  onurlu halkların ilham ve umut kaynağı olarak kalacaktır.   

   ANESİAD olarak kendi tank, tüfek, uçak ve helikopterlerimizle egemenliğimize kasdedip geleceğimize saldıran asker ve polis üniformalı teröristlere karşı canı pahasına kendini siper eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve şerefli milletimize şükranlarımızı borç biliyoruz. Hiçbirini unutmayacağız ve unutturmayacağız.

  O gece 'gün bu gündür' diyerek hainlere karşı sokaklarda dimdik ayaktaydık. Bu gün ise işletme, fabrika, ofis ve tezgahlarımızın başında bizi ve ümmeti parçalamak için her türlü oyuna başvuranlara inat, Ülkemizi daha güçlü kılmak için çalışmaktayız. Her alanda bileği bükülemez daha güçlü bir Türkiye için araştırmaya öğrenmeye çalışmaya üretmeye ve Ülkemizi kalkındırmaya yönelik çabalarımıza ,gayretlerimize devam edeceğiz. Ülkemizin özgürlüğü, birliği ve kalkınması en büyük kazancımızdır.

       ANESİAD GENEL BAŞKANI   NİYAZİ DİLEK