ANESİAD Genişletilmiş İstişare Toplantısı Ankara Kızılcahamam'da yapıldı

ANESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu Genişletilmiş İstişare Toplantısı Ankara Kızılcahamam'da yapıldı.

Anadolu Platformu'nun 12.Anadolu Buluşmaları kapsamında ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak 16.08.2017 Çarşamba günü Ankara Kızılcahamam'da, Türkiye'de geneli Anesiad şubelerinin yönetim kurulu üyeleri ve gönüldaşlarının da aralarında bulunduğu Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Anesiad Genel Başkanı Sn. Niyazi Dilek; geçmiş dönemin değerlendirmesi ve önümüzdeki dönemde Anesiad olarak yapacak olduğumuz hizmetler ve projelere değindi. Konuşmasının ardından şube başkanlarına faaliyetleri ve beklentileri hakkında söz verildi.

Mersin Şube Başkan Yardımcısı Fadıl Karak, Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz, Van Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Soyluoğlu, Kayseri Şube Başkanı Veysel Tüfekçi, Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özgül, Osmaniye Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Şahin, Adıyaman Şube Başkanı Deniz Alan, Adana Şube Başkanı İbrahim Koçak, İstanbul ve Anadolu Yönetim Kurulu Üyeleri ve çeşitli illerden kurucu üyeler ve gönüldaşlar toplantıya katılanlar arasındaydı.