ANESİAD İpekyolu Eğitim-Danışmanlık’ı Ziyaret Etti

ANESİAD Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Alay ve Genel Sekreter Ali Şahin, başarılı iş kadınlarından üyemiz Songül Demirci’yi sahibi olduğu İpekyolu Eğitim ve Danışmanlık merkezinde ziyaret etti.

ANESİAD Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Alay ve Genel Sekreter Ali Şahin, başarılı iş kadınlarından üyemiz Songül Demirci’yi sahibi olduğu İpekyolu Eğitim ve Danışmanlık merkezinde ziyaret etti. Songül Demirci, hem kurumsal danışmanlık, hem de birey ve aile danışmalığı yaptıklarını; bireysel ve kurumsal gelişim eğitimleri verdiklerini söyledi. Demirci, birçok özel kuruluşa ve kamu kuruluşlarına danışmanlık yaptıklarını,  geri dönüşlerin çok memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Müslüman kadınların iş hayatına girmesinin zorluklarından da bahseden Demirci: “Müslüman camiaya kadın olarak, anlayışımızla, duruşumuzla, ahlakımızla, birikimli ve donanımlı olarak biz de varız özgüvenini vermeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Alay “ANESİAD olarak gayretlerinizi takdirle karşılıyor ve sizin gibi başarılı ve örnek bir üyemiz olduğu için gurur duyuyoruz.” dedi. Alay, Anesiad olarak üyelerinin kendi alanlarında donanımlı olmalarına çok önem verdiklerini ve bu anlamda eğitim programları düzenlediklerini, İpekyolu’ndan istifade edebileceklerini söyledi. Demirci ise İpekyolu Eğitim ve Danışmanlık olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Alay, değerli zamanlarını ayırdıkları için Demirci’ye teşekkür edip, Anesiad Yönetim Kurulu adına hediyelerini takdim etti.