ANESİAD ACK Grup Mimarlık’ı Ziyaret Etti

ANESİAD İnşaat Sektörü Komisyonu ACK Grup Mimarlık’ı Çekmeköy’deki ofisinde ziyaret etti. İnşaat Komisyon Başkanı Muhammed Rıza Şekerli ve komisyon üyeleri katıldı.

ANESİAD İnşaat Sektörü Komisyonu ACK Grup Mimarlık’ı Çekmeköy’deki ofisinde ziyaret etti. İnşaat Komisyon Başkanı Muhammed Rıza Şekerli, Komisyon üyelerinden Mehmet Baytemir ve Mehmet Dündar ile Genel Sekreter Ali Şahin’in gerçekleştirdiği ziyarette ANESİAD ekibini  Azmi Yaşar ile şirket ortakları Kerim Ersayın ve Zahir Özbey ağırladı.

İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe'de ACK Grup Mimarlık projelerinden olan  GATE OF ANATOLİA hakkında bilgi veren Azmi Yaşar, projenin günümüz ve gelecekteki şartlar düşünülerek tasarlandığını söyledi. Konutların sosyal ve ticari alanlarla desteklendiğini ifade eden Yaşar: “Geleneksel Anadolu aile yapısının korunduğu değer merkezli, muhabbet esaslı komşuluk ilişkilerinin kurulduğu son derece kullanışlı, sağlam ve donanımlı bir yapı ortaya çıktı.” dedi.

ANESİAD İnşaat Sektörü Komisyon Başkanı Muhammed Rıza Şekerli “Üyelerimizin böyle güzel projelere imza atması bizleri gururlandırmaktadır. Projenin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.