İnşaat Komisyonu İstişare Toplantısı Gerçekleşti

İnşaat Komisyonu İstişare Toplantısı Gerçekleşti
İnşaat Komisyonu İstişare Toplantısı 21.10.2014 tarihinde ANESİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 İnşaat Komisyonu İstişare Toplantısı 21.10.2014 tarihinde ANESİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Ali Kılavuz, Başkan Yardımcısı Coşkun Alay, Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat-Makine-Mobilya Sektör Kurulu Bşk. M. Rıza Şekerli, üyelerimiz Mahmut Dönmez, Azmi Yaşar, Zahir Özbey, Ahmet Demir, Abdullah Bayram, Muhammet Baytemir, Mehmet Dündar, Sebahattin Efendigil, Av. Veysel Dağaşan ve Ankara’dan katılan ve yatırımlarını Elazığ ve Bingöl’de gerçekleştiren ENYAPI GRUP adına Mehmet ve Mustafa KÖSEN katıldı. 

Toplantının genel amacı ENYAPI’nın İstanbul’da gerçekleştirmek istediği yatırımlarda ANESİAD bünyesindeki inşaat alanın faaliyet gösteren üyelerimizle görüş alışverişinde bulunmak ve oluşturulacak güç birliği ile yeni projelere imza atmak. Bu anlamda İstanbul’da faaliyet gösteren üyelerimiz inşaat sektörünün İstanbul’da karşılaştığı sıkıntılardan, sektörün genel gidişatından bahsederken, Av. Veysel Dağaşan özellikle kentsel dönüşüm konusunda hukuksal süreçlerden bahsetti. 

  Mustafa Kösen yatırım anlamında artık İstanbul’da da var olmak istediklerini bu anlamda ANESİAD bünyesinde ki şirketlerle birlikteliğe hazır olduklarını, dağınık ve küçük ölçekli projelerin bir yerde birleşerek daha büyük projelere imza atılabileceğini söyledi.

Genel Başkan Ali Kılavuz, özellikle ANESİAD bünyesinde oluşturulacak böylesi bir güç birliğinin öncelikle ANESİAD olarak bizleri memnun edeceğini ancak böylesi bir birliktelik için her kuralın baştan konulması gerektiğini, kimsenin böylesi bir süreç sonrası sıkıntıya düşmemesi için gerekli bir hukuksal zeminin oluşturulması gerektiğini söyledi.