ANESİAD Elbistan Şubesi İçin Çalışmalara Başladı

ANESİAD Elbistan Şubesi İçin Çalışmalara Başladı
Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve ANESİAD Kurucu Üyesi Akif Pak’ın daveti üzerine ANESİAD, Elbistan’da istişare ve tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

 Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve ANESİAD Kurucu Üyesi Akif Pak’ın daveti üzerine ANESİAD, Elbistan’da istişare ve tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya İstanbul’dan ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz, Başkan Yardımcıları Ömer Çiçek, Coşkun Alay, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Rıza Şekerli, Malatya’dan Anesiad Yönetim Kurulu Üyesi Selim Budak, Malatya Şubesi Başkanı Resul Kocamaz Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Gündüz gerçekleştirilen istişare toplantısından sonra akşamüzeri Elbistanlı esnaf ve iş adamlarına bir sunum yapan Genel Başkan Ali Kılavuz ANESİAD’ı niçin kurduklarını ve bir yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları anlattı. Anesiad’ın bir ihtiyaç neticesinde ortaya çıktığını ifade eden Kılavuz, Anesiad’ın diğer iş adamları derneğinden farklarını örneklerle anlattı.