ANESİAD, AFGANİSTAN SOSYAL KALKINMA DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Afganistan Sosyal Kalkınma Derneği’ni (WADAN) ağırladı.

 Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Afganistan Sosyal Kalkınma Derneği’ni (WADAN) ağırladı. Proje Yöneticisi Habibullah WAHİDİ başkanlığında; bakanlık yetkilileri, denetçiler, sivil toplum kuruluşu çalışanları, medya yöneticileri ve aktivistlerden oluşan 15 kişilik Afgan Heyet’le Türkiye’de temaslarda bulunan WADAN; şeffaflık, hesap verebilirlik, kamu denetçiliği ve mali suçlarla mücadele konularında uluslararası deneyimlerden istifade etmek için ANESİAD’ın ev sahipliğinde  STK temsilcileriyle bir araya geldi.

ANESİAD Başkanı Ali Kılavuz, Genel Sekreter Ali Şahin, Anadolu Platformu  Genel Sekreteri Mehmet Alpcan, İYİLİKDER  Genel Başkanı İbrahim Bahar, Anadolu Platformu 3. Bölge Sekreteri Sıddık Karaduman ve Anadolu Öğrenci Birliği Genel Sekreteri Ömer Büker Afgan Heyetine temsil ettikleri kurumların çalışmaların hakkında bilgi verdi.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantıda her iki taraf görüşmeden memnuniyetlerini dile getirerek iş birliğine hazır olduklarını ifade etti. Toplantı sonunda iki taraf da plaket takdiminde bulundu.