3. GELENEKSEL ANESİAD YÖNETİM KURULU VE İSTİŞARE TOPLANTISI KUZULUK’TA YAPILDI

Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) 3’üncü Geleneksel Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı’nı Kuzuluk'ta gerçekleştirdi.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) 3’üncü Geleneksel Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Kuzuluk’ta yapılan toplantıya ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Alay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Temsilcileri katıldı. Yeni dönem ANESİAD plan ve programlarının konuşulduğu toplantıda Genel Başkan Kılavuz, giderek artan üye sayımızla yeni dönemde de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılı çalışmalara imza atacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. Genel Başkan Kılavuz, özellikle şube ve temsilcilik sayılarının arttırılmasıyla ilgili çalışmaların yoğunlaşacağını ve tüm ANESİAD YK üyelerinin bu düşünce içerisinde  hareket etmelerinin önemine vurgu yaptı.

Toplantıda ANESİAD Şube Temsilcileri de bölgelerindeki çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu’na brifing verdi. Bütün şube ve temsilcilikler tek tek dinlenerek soru, görüş ve önerileri not alındı. Genel Merkez olarak yeni dönem plan ve programları içerisinde bu hususlara yer verileceği bildirildi.

 Ayrıca Ak Parti Malatya  Milletvekili Mustafa Şahin ve  Malatya Yeşilyurt  ilçesi Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ANESİAD Yönetim Kurulu Toplantısı'na iştirak ederek kısa bir selamlama konuşması yaptılar. ANESİAD’ın çalışmalarını desteklediklerini, Türkiye’nin bu şekilde örgütlü  yapılara  ihtiyacı oluduğunu, dürüst, adil, erdemli, sözünün sahibi iş adamlarının birlik olmasını ve birlikte bir güç oluşturmasının öneminin altını çizdiler. Desteklerinin devam edeceklerini beyan ederek YK üyelerine tebriklerini ilettiler. ANESİAD Genel Başkanı her iki misafire tüm YK Üyeleri adına teşekkürlerini iletti.