ANESİAD MALATYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ BULUŞMA TOPLANTISI

ANESİAD MALATYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ BULUŞMA TOPLANTISI
Anesiad Malatya Şubesi Organize Sanayi Bölgeleri Komisyonumuzun düzenlediği “Sanayici ve İşadamlarımızla her ay bir buluşma” kapsamındaki programa konuşmacı olarak davet edilen TSO Başkanı Hasan Hüseyin ERKOÇ ve Eyüp Sultan Camii Hatibi Talha TOĞRULCA Hoca katıldılar.

Anesiad Malatya Şubesi Organize Sanayi Bölgeleri Komisyonumuzun düzenlediği “Sanayici ve İşadamlarımızla her ay bir buluşma” kapsamındaki programa konuşmacı olarak davet edilen TSO Başkanı Hasan Hüseyin ERKOÇ ve  Eyüp Sultan Camii Hatibi Talha TOĞRULCA Hoca katıldılar. Programa davet edilen Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Başkanı Kerem GÜNAY,  İŞGEM Yön.Kur.Başkan ve üyeleri  OSB’lerde faaliyet gösteren bir çok sanayici ve işadamı da programa iştirak etti.

Anesiad Organize Sanayi Bölgeleri Komisyonu tarafından her ay bir sanayicimizin ev sahipliğinde Sanayici ve İşadamlarımızı bir araya getirmeyi ve birliktelik oluşturmayı hedefleyen programın ilki bugün gerçekleşti. Komisyon başkanı ve Öncü Seramik Fabrikası yönetim kurulu başkanı Sn. Muhammet Yüksekler'in ev sahipliğinde 1.ve 2. Organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarının katıldığı toplantı şube başkanımız Resul Kocamaz'ın Anesiad'ı tanıtım konuşmasının ardından Talha Toğrulca Hoca'nın Müslüman tüccarın olması ve olmaması gereken vasıflarını anlattığı konuşmasıyla devam etti. TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'un Organize sanayi bölgeleri ve Malatya ekonomisiyle alakalı konuşmalarının ardından sanayicilerimizden gelen sorulara cevap verildi.