ANESİAD Taraklı Termal’i Ziyaret Etti

Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Taraklı Termal Tesisleri’ni ziyaret etti.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Taraklı Termal'i Altunizade’deki ofisinde ziyaret etti. Anesiad Başkanı Ali Kılavuz, Genel Sekreter Ali Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri Davut Güler, Coşkun Alay ile Doğan Durgungül’den oluşan ziyaret ekibini ANESİAD üyesi ve Taraklı Termal Tesisleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç karşıladı.

Taraklı Termal hakkında bilgi veren Tunç,  Taraklı Termal'in ismini Sakarya ilinin tarihi Taraklı İlçesi’nden aldığını ve 2010 yılında iki senelik bir fizibilite çalışmasının neticesinde kurulduğunu söyledi.

Termal kavramının insanların zihninde nedense muhafazakâr insanların gittiği “hamam” veya “huzurevi”ni çağrıştıran bir yer anlaşıldığını belirten Tunç, bu algıyı değiştirerek Taraklı Termal Tesisleri’nin doğanın mucizesini ülkemize ve dünyaya sağlık ile eğlenceyi birleştirerek sunmak amacında olduklarını ifade etti. Bu anlamda mesafe de kat ettiklerini belirten Tunç, her kesimden insana devre mülk sattıklarını söyledi.

 Tamamlandığı takdirde 400 kişiye doğrudan istihdam olanağı sağlayacağının altını çizen Süleyman Tunç, “Metropollere 1-2 saat mesafede olan Taraklı Termal Tesisi, tatilin, sağlığın, eğlencenin ve kültür-sanatın başkenti olacak şekilde tasarlanmıştır.” dedi.

Böyle güzel bir projeye imza attıkları için Süleyman Bey’e teşekkür eden Anesiad Başkanı Ali Kılavuz, tesisin hizmete sunulmasını sabırsızlıkla bekleyeceklerini söyledi.