Anesiad Adana Teşkilatlanmasını Başlattı

Anesiad Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Adana’da esnaf ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Anesiad Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Adana’da esnaf ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Adana Ülfet Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen toplantıya Anesiad Genel Başkanı Ali Kılavuz, Başkan Yardımcısı ve Teşk. Kur. Başk. Coşkun Alay, Yönetim Kurulu üyeleri Davut Güler, Doğan Durgungül ve Genel Sekreter Ali Şahin katıldı.

Anesiad’ı Ülfet Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gazi Kılıçparlar ve Anesiad Yönetim Kurulu üyesi Aydın Kaya karşıladı.

Günümüz koşullarında Müslüman esnaf, sanayici ve iş adamlarının değerlerini koruyarak tek başına ayakta durmasının zorluğuna değinen Anesiad Başkanı Kılavuz, birlikteliğin gücünden hareketle hayırlı sonuçlar elde etmek amacıyla Anesiad’ı kurduklarını söyledi.

Kısa sürede birçok ilde teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını, yoğun ilgi ve destek gördüklerini belirten Kılavuz,  büyük bir sanayi şehri olan Adana’da da teşkilatlanmamızı inşallah bugün başlatmış olacağız, dedi.

Anesiad adına Adana’daki esnaf, sanayici ve iş adamlarının organize edilmesi için İbrahim Koçak görevlendirildi. Koçak, hayırlı ve samimi niyetlerle ortaya çıkmış bu organizasyonun amacına hizmet etmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.