Anesiad Agid'in Programına Katıldı

Anesiad Başkan Yardımcısı Coşkun Alay, YK üyesi Ramazan Boluk ve Genel Sekreter Ali Şahin Adıyaman Genç İş Adamları Derneği’nin düzenlediği ‘Yılın İşadamı ve Genç Girişimcisi’ programına davetli olarak katıldı.

Anesiad Başkan Yardımcısı Coşkun Alay, Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Boluk ve Genel Sekreter Ali Şahin Adıyaman Genç İş Adamları Derneği’nin düzenlediği ‘Yılın İşadamı ve Genç Girişimcisi’ programına davetli olarak katıldı.

Sultangazi Belediyesi 50.Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda; İTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar da, “Türkiye Ekonomisinde Son Durum ve Beklentiler” konulu bir konuşma yaptı. Çağlar, ayrıca genç girişimcilerle başarılı iş adamı olma, girişimciliğin sırları ve yeni iş modelleri hakkında görüşlerini paylaştı.

Program, Çağlar’ın konuşmasının ardından yılın genç girişimcisi ve iş adamlarına verilen ödülle son buldu. Programın ardından Anesiad Başkan Yardımcısı Coşkun Alay ve YK üyesi Ramazan Boluk, İto Başkanı  Çağlar ve Agid Başkanı Ahmet Ural ile ayaküstü kısa bir sohbetin ardından günün anısına fotoğraf çektirdi.