ANESİAD Gaziantep Şubesi'nden Kobiler için Teşvikler ve Bilgi Semineri

ANESİAD Gaziantep Şubesi'nden Kobiler için Teşvikler ve Bilgi Semineri
ANESİAD Gaziantep Şubesi İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile üyelerine Kobiler için teşvikler ve bilgi semineri düzenledi. 26 Şubat Çarşamba günü Bülbülzade Vakfı Eğitim ve Hizmet Merkezi BEKAM toplantı salonunda yapılan seminerin sunumunu İpekyolu Kalkınma Ajansı Program Yönetimi Birim Başkanı Abdulmenap Ertaş ve Yatırım ve Destek Uzmanı Mehmet Polat yaptı.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile Kobiler için teşvikler ve bilgi semineri düzenlendi.

ANESİAD Gaziantep Şubesi İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile üyelerine Kobiler için teşvikler ve bilgi semineri düzenledi. 26 Şubat Çarşamba günü Bülbülzade Vakfı Eğitim ve Hizmet Merkezi BEKAM toplantı salonunda yapılan seminerin sunumunu İpekyolu Kalkınma Ajansı Program Yönetimi Birim Başkanı Abdulmenap Ertaş ve Yatırım ve Destek Uzmanı Mehmet Polat yaptı. Seminere ANESİAD Gaziantep Şube Başkan Yunus Atilla Hamallar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 100 civarında üye katıldı. Seminerde; İpekyolu Kalkınma Ajansının 2015 yılı Proje Teklif Çağrıları, Kobilerin proje sunabilecekleri iş kolları, projelerde aranan nitelikler, kobilere sağlanan hibeler, işletmemelerin üretim maliyetlerinin azaltılması, AR-GE ve inovasyon çalışmalarına verilen destekler ele alındı. Program sunumların ardından yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi.

ANESİAD Gaziantep Şubesi üyelerine daha önce, Güneş Enerjisi ve Geri Dönüşüm Sistemleri, Devlet Destekleri ve Teşvikleri, Şirket ve Devletlerin Yükseliş ve Düşüşleri gibi seminer ve konferanslar düzenlemişti