ANESİAD Kayseri Şubesi Genel Kurul'u Yapıldı

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yedinci şubesi olan Kayseri’de olağan genel kurul yapıldı.Yaklaşık 3 ay önce kuruluş aşaması gerçekleştirilen Anesiad Kayseri Şubesinin birinci olağan genel kurulunda yönetim ve dernek organları belirlendi.

ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamı Derneği) Kayseri Şubesi’nin birinci olağan genel Kurulu yapıldı.

Yaklaşık 3 ay önce kuruluş aşaması gerçekleştirilen Anesiad Kayseri Şubesinin birinci olağan genel kurulunda yönetim ve dernek organları belirlendi.

Anesiad Kayseri Şubesi kurucularından Osman Gerçek, Genel Kurulda yaptığı konuşmada, Anesiad çatısı altında; esnaf, sanayici ve işadamı yelpazesinin bulunabileceğini ve bir kişi çalıştırandan, bin kişilik istihdam oluşturana kadar tüm ticaret erbabının ortak bir hedefe yönelik faaliyetlerde bulunacağının altını çizdi.

Ortak bir dâvâ yolunda bir araya gelen, kulluk bilinci çerçevesinde helâl kazanç uğraşı içinde olan işadamlarının, kapitalizmin ayartıcı tahribatlarına karşı ancak, ortak bir direnç ortaya koyarak durabileceklerine değinen Osman Gerçek, kısa bir süre içinde elliye yakın işadamının katılımıyla Kayseri Şubesi’nin oluşturulduğunu ifade etti.

ANESİAD Kayseri Şubesi Genel Kurulunda, yönetim görevini üstlenen isimler şunlar: Veysel Tüfekçi, Veli Demir, Hakan Erdem, Nurettin Doğu, Osman Gerçek, Hasan Odabaşı, Ali Yunusoğlu, Ahmet Tural,  İbrahim Yavuz ve Sadık Ayar.

 Genel Kurul, dilek ve temenniler bölümünde söz alan Anesiad kurucularından Veysel Tüfekçi, Anesiad olarak, katılımcı bir meşveret ve uyumlu bir istişare ile üyelerinin bilgi ve donanımlarını artırmaya yönelik faaliyetlerle beraber, karşılıklı dayanışma, ulusal ve uluslararası pazarda yönlendirici ticari konularda fayda üretici faaliyetler planladıklarını ifade etti.