ANESİAD 1. Olağan Genel Kurul'u Yapıldı

ANESİAD 1. Olağan Genel Kurul’u 23 Mayıs 2015 tarihinde Bahçelievler Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programa Anesiad Yönetim Kurulu, şubelerimizin temsilcileri ve üyelerimizin yanı sıra Anadolu Platformu Genel Başkanı Turgay Aldemir, İyilikder Başkanı İbrahim Bahar, Kosgeb İkitelli Hizmet Müdürü Özay Cebeci ve misafirler katıldı.

İyilikder Başkanı İbrahim Bahar’ın selamlama konuşmalarından sonra davetlilere seslenen Platformu Genel Başkanı Turgay Aldemir;  Toplumların kalkınmasında ekonominin de önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Ekonomik anlamda iyi seviyede olmanın paylaşım olmadan yeterli olmayacağını, gelecek nesillerin yetişmesinde dava bilincinin olması gerektiğini, sömürü düzenlerinin ortadan kalkması için Anesiad gibi kurumların önemli olduğunu vurguladı.

Anesiad Genel Başkanı Ali Kılavuz konuşmasına geçtiğimiz dönemlerde yapılan faaliyetlerden kısaca bahsederek başladı. Daha sonra konuşmasına bundan sonra daha fazla gayret göstererek Anesiad’ı daha yukarı taşımak için çalışmak gerektiğini ve bunla ilgili yeni dönemde planladıkları projelerden bahsetti. Konuşma sonrasında Şube başkanlarına bugüne kadar göstermiş oldukları gayretlerden ötürü plaket takdim edildi.

 

Öğleden sonraki oturumda seçim işlemleri gerçekleştirildi. İlk olarak Divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Mehmet Maşuk Gülaçar ve Divan Üyeliklerine de Mehmet Yüksel Alay ve Vedat Özdemir seçildi.  Geçtiğimiz dönem yönetimi ibra edildikten sonra yeni yönetim oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle seçildi. Anesiad Yönetim Kurulu  Ali KILAVUZ, Coşkun ALAY, Ömer ÇİÇEK, Niyazi DİLEK, Mehmet Ali GÜNDÜZ, Doğan DURGUNGÜL, Ahmet KURT, Azmi YAŞAR, Şahmerdan TUNÇ, Özkan SOYLUOĞLU, Nazım AKKAYA, Veysel TÜFEKÇİ, Yunus Atilla HAMALLAR, Muhammet YÜKSEKLER, Resul KAYA, Ramazan BOLUK, İsmail KURNAZ, Mehmet BAYTEMİR, Aydın KAYA, Cafer AKDENİZ, Davut GÜLER, Tuncay DÖNMEZ, Ali ÖZTÜRK, Ziya DURANAY dan oluştu.

Anesiad Tanıtım Filmini  https://www.youtube.com/watch?v=8nUae8mwrtA&feature=youtu.be adresinden izleyebilirsiniz