ANESİAD MALATYA ŞUBESİ GİRİŞİMCİLİK KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ.

ANESİAD / KOSGEB İşbirliği ile başlattığımız Girişimcilik Kursundan mezun olan kursiyerlere törenle sertifikaları dağıtıldı. Anesiad Derneğimizde açtığımız Girişimcilik Kursunda 75 kursiyere eğitim verildi. Kurs sonucunda sertifika almaya hak kazananlara kuracakları işlerde Kosgeb desteği alabilmeleri için eğitime katılım sertifikaları törenle sahiplerine verildi.

ANESİAD MALATYA ŞUBESİ’NİN KOSGEB İŞBİRLİĞİ İLE BAŞLATTIĞI GİRİŞİMCİLİK KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ.

ANESİAD / KOSGEB İşbirliği ile başlattığımız Girişimcilik Kursundan mezun olan kursiyerlere törenle sertifikaları dağıtıldı.
Anesiad Derneğimizde açtığımız Girişimcilik Kursunda 75 kursiyere eğitim verildi. Kurs sonucunda sertifika almaya hak kazananlara kuracakları işlerde Kosgeb desteği alabilmeleri için eğitime katılım sertifikaları törenle sahiplerine verildi. 

Kosgeb Müdürü Sn.Murat Seki,nin katılımıyla yapılan törende genç girişimcilere  kuracakları işlerle ilgili bilgiler verildi. İŞGEM Müdürü Sn.Necip Cengil'in Genç Girişimcilere yönelik yaptıkları konuşmaların ardından Anesiad Şube Başkanımız Resul Kocamaz gelen misafirlere ve kursiyerlere hitaben bir konuşma yaparak Anesiad olarak girişimcilerin ve işyeri açacak olanların daima yanlarında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.Konuşmaların ardından sertifikalar sahiplerine verildi.