ANESİAD Yönetim Kurulu Adana'da Toplandı

ANESİAD Yönetim Kurulu Şubat ayı toplantısını Adana'da gerçekleştirdi. Adana ve Mersin şubelerinden üyelerimizin de katılımıyla Osmaniye Şubemize ziyaret gerçekleştirildi.

ANESİAD Yönetim Kurulu Adana’da toplandı. Toplantı öncesinde Adana üyelerimiz ile kahvaltı ve sonrasında istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda ANESİAD’tan beklentiler ve ANESİAD gelişimi için yapılması gerekenler istişare edildi ve sonrasında Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Osmaniye Şubesi Ziyaret Edildi

Adana’da gerçekleştirilen toplantı sonrasında ANESİAD Yönetim Kurulu, Adana Şubesi ve Mersin Şubesi’nden üyelerimizin de katılımıyla Osmaniye Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. İlk olarak dernek binası ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Genel Başkanımız Ali Kılavuz’a günün anısına hediye takdim edildi. Osmaniye Şubesi üyelerimizle yemek ve ardından istişare toplantısı gerçekleştirildi. Genel Başkan Ali Kılavuz ve Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Çelik kısa bir konuşma yaptı ve sonrasında soru cevap şeklinde hasbihal ile program sona erdi.