İş-Kur’un İşverenlere Sağladığı İmkânlar

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesi, İş-Kur’un işverenlere sağladığı imkânları konuşmak üzere Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin ile söyleşi programı düzenledi.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi üyelerine yönelik eğitim programlarını sürdürüyor. Daha önce tanışma toplantısı ve Müslüman'ın Ekonomik ve Sosyal Kimliği gibi konferanslar düzenleyen ANESİADGaziantep Şubesi, son olarak İş-Kur’un işverenlere sağladığı imkânları konuşmak üzere Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin ile söyleşi programı düzenledi. 9 Ocak Cumartesi günü Bülbülzade Vakfı Davut Özgül Konferans Salonunda düzenlenen söyleşi programına ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. ProgramaANESİAD’ın tanıtım filminin izlenmesi ile başladı. Ardından programın açılış konuşmasınıANESİADGaziantep Şube BaşkanıYunus Atilla Hamallar yaptı. Hamallar konuşmasında ANESİAD tanıtım filmini izleyinceaklına HilfulFudul yapılanmasının geldiğini belirterek;“Tanıtım filminin izleyince Allah Resulü’nün de içinde bulunduğu HilfulFudul yani faziletliler topluluğu aklıma geliyor. Bizler İşadamları olarak, sanayiciler olarak Allah’ın nimetle imtihan ettiği insanlarız.  Varlıkla imtihan yoklukla imtihandan zordur. Bizler hep birlikte ortak bir duruş sergileyerek haksızlıklara karşı koyabiliriz. Bugün burada 2016 yılının ilk programını yapıyoruz. İnşallah ayda bir, 15 günde bir bu tür programlar yapacağız” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin İş Kur’un işçi ve işverenlere sunduğu imkânlardan bahsettiği konuşmasını gerçekleştirdi. Sunumun ardından dinleyicilerden gelen soruları cevapladı.

Programın sonundaANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar tarafından gecenin anısına Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin’e plaket takdim edildi.

11.01.2016