1.Geleneksel Futbol Turnuvasının Sponsoru ANESİAD Oldu.

İstanbul Anadolu Öğrenci Birliği Ortaöğretim Komisyonunun düzenlediği ve ANESİAD üyelerinin forma sponsoru olduğu futbol turnuvasının tanışma ve forma teslim organizasyonu AKDAV'da düzenlenen kahvaltılı programla yapıldı.

İstanbul Anadolu Öğrenci Birliği Ortaöğretim Komisyonunun düzenlediği ve ANESİAD üyelerinin forma sponsoru olduğu futbol turnuvasının tanışma ve forma teslim organizasyonu AKDAV'da düzenlenen kahvaltılı programla yapıldı.

İstanbul Anadolu Öğrenci Birliği Ortaöğretim Komisyonu, bu yıl 1. Geleneksel Futbol Turnuvası’nı düzenliyor. Turnuvaya katılacak öğrenciler ile turnuvanın sponsoru olan ANESİAD yönetim kurulu, Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltının ardından yapılan programda Anadolu Platformu 1. Bölge Teşkilat Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Anadolu Öğrenci Birliği Ortaöğretim Komisyonu Başkanı Sıddık Karaduman Turnuva hakkında bilgi verdi. “İstanbul’un 8 ayrı bölgesinden 12 takımın oluşturulduğunu ve turnuvaya yaklaşık 150 lise öğrencisinin katıldığını belirtti.

Genel formata dair bilgi veren Karaduman “Futbol turnuvası düzenlerken asıl amacımız kıyasıya bir mücadele verilsin ve bu mücadele sonucu bir takım galip gelsin gibi sığ bir düşünce değil; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin beraber vakit geçirmesi, kardeşlik, paylaşma gibi duygularının gelişimine katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bizim için önemli olan gençlerimizin maçı kazanmalarından ziyade dostluk, kardeşlik, saygı ve sevgi gibi güzel duygular kazanmaları.” sözleriyle konuşmasına son verdi.

Sıddık Karaduman’ın konuşmasının ardından ANESİAD Genel Başkanı Ali Kılavuz geleceğin teminatı olan gençlere bir abi bir baba olarak her zaman destek vereceklerini ve şuan buradaki gençlerin başka ortamlarda olmayarak, bu gibi bu faaliyette yer almalarından dolayı ayrıca takdir ve teşekkür etti ve ardından ANESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda sponsor olan Tuncay Dönmez,  Anadolu Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Zekeriya Şengöz gençlere hitap ettiler. Sonrasında turnuvaya katılan gençlere formalarının takdimiyle program sona erdi. 

ANESİAD olarak aşağıda isimleri geçen sponsor firmalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

ALİ ÖZTÜRK - AKTİF ETİKET

AHMET KURT - MİHRİMAH KAHVE

MUSTAFA KAPLAN - TATLICI SAFA

YUNİS AKSU - AKSUVİTAL - AVİCENNA

AHMET DEMİR - KUTUP YAPI 

ÜNSAL ÜNLÜ - OKUR KİTAPLIĞI

TUNCAY DÖNMEZ - SEGMENT BİLGİSAYAR - EVEREST

YASİR DÖNMEZ - SEGMENT BİLGİSAYAR - RAMPAGE

ZEKERİYA UMUNÇ - UMUNÇ TEKSTİL

ŞAHMERDAN TUNÇ - MAVİ UMUT OKULLARI

ALİ KILAVUZ - KAVİLTEX TEKNİK TEKSTİL - SAĞLIKLI GİYİM

COŞKUN ALAY - ANESİAD GENEL MERKEZ

Facebook'ta Paylaş