ANESİAD Mersin Şubesi’nden Kayseri Şubesi’ne Ziyaret

ANESİAD Mersin Şube’si olarak, ANESİAD Kayseri Şubesi’ni ziyaret ettik. ANESİAD Kayseri Şube Başkanı Veysel Tüfenkçi’den Kayseri şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi aldık, Mersin Şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdik. ANESİAD’ın; şubeleri arası daha fazla iletişim kurulması, şubelerin kendi aralarında ziyaretlerin arttırılması bununla ilgili adımlar atılması gibi konularda fikir birliğine vardık

 

ANESİAD Mersin Şube’si olarak, ANESİAD Kayseri Şubesi’ni ziyaret ettik. ANESİAD Kayseri Şube Başkanı Veysel Tüfenkçi’den Kayseri şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi aldık, Mersin Şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdik. ANESİAD’ın; şubeleri arası daha fazla iletişim kurulması, şubelerin kendi aralarında ziyaretlerin arttırılması bununla ilgili adımlar atılması gibi konularda fikir birliğine vardık.

Kayseri Şube Başkanı Veysel Bey ile birlikte, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde 14.000m2 kapalı alanda Ambalaj sektöründe üretim yapan Özka Ambalaj firmasını ziyaret ettik. Fabrika hakkında bilgiler aldık. Özka Ambalaj Genel Müdürü Adnan Bey’e ve Pazarlama Müdürü Soner Bey’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Daha sonra yine Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde 7.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren profil firması Beyprofil firmasını ziyaret ettik. Fabrika hakkında bilgiler aldık. İşletme Sahibi Mehmet Bey ve Fabrika Müdürü Mustafa Bey’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Programımız, KayseriGross market zinciri ziyaretiyle devam etti. KayseriGross Market’in ilgimizi çeken özelliği 25 yıldır ortak olan 8 kişi ile kurulmuş olmasıydı. Allah muhabbetlerini, ağızlarının tadını bozmasın. KayseriGross market Genel Müdürü Mustafa Bey’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kayseri İlim ve Hikmet vakfı ziyaretiyle devam eden gezimiz, Selçuklu müzesi kültür gezisiyle son buldu.

Kayseri ziyaretimiz sırasında ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı ANESİAD Kayseri Şube Başkanı Veysel Bey, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Bey ve Osman Bey’e teşekkür ederiz.