ANESİAD üyelerine sağlıkta indirim

Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği(ANESİAD) Gaziantep Şubesi, Özel Defa Life Hastanesi, Özel Dişmer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Ayıntap Park Göz Tıp Merkezi ile protokol imzaladı.

ANESİAD Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar ve özel sağlık kuruluşları yetkilileri tarafından imzalanan anlaşma çerçevesinde, ANESİAD Gaziantep Şubesi üyesi ve yakınları teşhis ve tedavi işlemlerine yönelik olarak hastalara uygulanan fiyatlardan yüzde 25 daha indirimli faydalanacak.

ÜYELERİMİZİN HER TÜRLÜ İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ 

Atılan imzaların ardından Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, “ANESİAD Gaziantep Şubesi olarak üyelerimizin her türlü gereksinimlerini karşılayabilmek ve onlara kaliteli hizmeti uygun koşullarda sağlayabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede özel sağlık kuruluşları ile ANESİAD Gaziantep Şubesi üyeleri için indirim sözleşmesi imzaladık” dedi. 

Üyelerinin gönül rahatlığı ve huzurla anlaşma imzaladıkları kuruluşlardan faydalanabilmesi adına, yüzde 25’lik ekstra bir indirim sağladıklarını belirten Hamallar, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

ANESİAD’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Özel Defa Life Hastanesi Destek Hizmetler Müdürü Özcan Şensoy, Özel Dişmer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hekimlerinden Ökkeş Karaduman ve Ayıntap Park Göz Tıp Merkezi doktorlarından Opr. Dr. Derviş Çulcu, ANESİAD Gaziantep Şubesinin kendilerine verdiği destekten dolayı başta Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallara olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve tüm ANESİAD Gaziantep Şubesi üyelerine teşekkür etti.