ANESİAD'tan Mersin Çıkarması

Kasım ayı Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısı Mersin'de yapıldı.

      Genişletilmiş Yönetim Kurulu ve İstişare Toplantısını icra etmek üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen şube başkanları ve il temsilcileri Mersin'de buluştu. Yoğun katılım ile başlayan Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek'in başkanlık yaptığı toplantıda önceden belirlenen gündemler görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya, Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Kayseri ve Genel Merkez başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

       Yapılan Genişletilmiş Yönetim Kurulunun ardından Mersin'in yüz akı olan Yörüksüt fabrikası ziyaret edildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen ziyarette fabrikada üretilen ürünler ANESİAD üyelerine tattırıldı ve üretim tesisi gezdirildi. 

       Daha sonra Mersin'den ve çeşitli illerden gelen ANESİAD üyeleri ile akşam yemeğinde tanışma ve istişare toplantısına geçildi. Kısa tanışmanın ardından ANESİAD Mersin Şube Başkanı Ekrem Çakar selamlama konuşması yaparak, Mersin'de yapılan faaliyetleri kısa kısa anlatarak sözü Genel Başkan Niyazi Dilek'e devretti. Helal Kazanç Adil Paylaşım sloganı ile yola çıkan ANESİAD'ın bugün 9 şube ve 700 ü aşkın üyeye ulaştığını dile getiren Dilek, yapılan faaliyetler ve ANESİAD'ın hedeflerinden bahsetti. 

       Yemekli yapılan organiazyona ev sahipliği yapan Mersin Tepe Özel Okulları Müdürüne ve ANESİAD Mersin Şube Başkanı Ekrem Çakar'a Genel Başkan Niyazi Dilek hediyelerini takdim ettikten sonra program sona erdi.