Liseli Yetim Öğrencilerden ANESİAD’a Ziyaret

Bülbülzade Vakfı Yetim Komisyonu, liseli öğrencilerden oluşan bir gurup öğrenciyle ANESİAD Gaziantep Şubesine ziyarette bulundu.

Bülbülzade Vakfı Yetim Komisyonu, 18 liseli öğrencilerden oluşan bir gurup öğrenciyle ANESİAD Gaziantep Şubesine ziyarette bulundu. 30 Mart Cuma günü Bülbülzade Vakfı Yetim Komisyonu Başkanı Hatice Sohbet ve komisyon üyelerinin katılımıyla yapılan ziyarette ANESİAD Gaziantep Şube Yönetimi ile bir araya gelinerek gençlerle hasbihalde bulunuldu. ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar ve yönetim kurulu üyeleri gençlere kendi hikâyelerini anlatarak hayatta başarılı olmak için neler yapılabilir konusunda tecrübe paylaşımında bulundular. İşadamları hayatta aşama aşama buralara geldiklerini, en önemli şeyin paradan ziyade ahlaklı, üretken, vatana yararlı insan olabilmek olduğunu dile getirdiler.

Yetim çocuklar söyleşinin ardından küçük bir müzik ziyafeti vererek şiir okudular. ANESİAD Gaziantep Şube Yönetimi gençlere çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.