KAMUOYU DUYURUSU

ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak Türkiye’ye karşı ABD/ Trump Yönetimi tarafından ekonomik güvenliğimizi tehdit eden açık bir saldırı söz konusudur...

ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak Türkiye’ye karşı ABD/ Trump Yönetimi tarafından ekonomik güvenliğimizi tehdit eden açık bir saldırı söz konusudur.
Ülkemize karşı yapılan bu hukuksuz düşmanca tutum, davranış ve kararlara karşı, milli birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, stratejik yaklaşımlar ile ülkemizin daha güçlü bir noktaya geleceğinden en ufak bir kuşkumuz bulunmamaktadır. 

ANESİAD olarak Ülkemizin karşı karşıya kaldığı bu tehditler karşısında her zaman hükümetimiz ve milletimiz ile birlik ve beraberlik içinde gerekli çözümlerin geliştirilmesinde hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Milletimiz tarih boyunca karşı karşıya kaldığı bu tür saldırılara karşı gerekli cevabı en uygun şekilde vermiştir. 

Küresel yerleşik hukuksal düzenlemeler hiçe sayılarak Türkiye’de mevcut ekonomik, sosyal ve demokratik yapımızı kaosa sürüklemek için yapılan bu tehdit ve girişimler karşısında ülkemizin haklı duruşunun sonuna kadar yanında olacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz. 

ANESİAD Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği