ANESİAD'dan GTO'ya ziyaret

ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar ve Yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Gaziantep Ticaret Odası(GTO)Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Tuncay Yıldırım Bey’e ziyarette bulundu.

Hamallar; ANESİAD'ın kuruluş amacı, önemi ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, GTO’nun milli ve yerli insanların yönetmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Hamallar; Milli ve yerli ticaret ahlakının yerleşmesi adına ANESİAD olarak faaliyetlerini sürdüklerini ve GTO ile ortak projelerde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

GTO yönetim kurulu başkanı Yıldırım; ANESİAD’ın yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, birlikte hareket ederek ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasında fayda sağlayacak ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Ziyaret sonunda ANESİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, GTO Yönetim Kurulu Başkanı M.Tuncay Yıldırım Bey’e hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretimize ANESİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, Şube Başkan Vekili İdris Tekin, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Rahmi Açıkkol, Murat Aksu, Mehmet Bozkurt, Mustafa Eser ve Mehmet Kürşad Uğur eşlik ettiler. 

 

15.08.2018