Prof. Dr. Servet Bayındır’dan ‘Helal Kazanç’ Semineri

24 Kasım 2018 tarihinde ANESİAD Kayseri Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa Cumhurbaşkanlığı Ekonomik Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Servet Bayındır ve BKM Bankalar Arası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz konuk oldu.

Kayseri Kadir Has Kültür Merkezi Erciyes Salonda gerçekleştirilen programda ANEİSAD Kayseri Şube Başkanı Ali Yunusoğlu ve ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek’in selamlama konuşmalarının ardından BKM Bankalar Arası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz, Türkiye’nin Ödeme Yöntemi olan ‘TROY’ sistemini anlatan sunumunu gerçekleştirdi.

Cenk Temiz’in sunumunun ardından Prof. Dr. Servet Bayındır ‘Helal Kazanç’ konulu sunumunu gerçekleştirmek üzere kürsüye davet edildi. Sosyolojik ve iktisadi olarak helal haram konularına değinen Bayındır, davetlilerin sorularını cevapladıktan sonra konuşmasını sonlandırdı.

Prof. Dr. Servet Bayındır, BKM Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz ve ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek’e plaket takdimi ardından program sona erdi.