Turgut Şimşek’ten “Adil Paylaşım” Semineri

16 Şubat 2019 tarihinde ANESİAD Mersin Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve MEYEM Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Şimşek konuk oldu.

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği “Adil Paylaşım” konulu seminer Mersin’de yapıldı. ANESİAD Mersin şubesi ev sahipliğinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen organizasyon Genel Merkez ve Şubelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 

Açılış konuşmasını ANESİAD Genel Başkanı Niyazi DİLEK gerçekleştirdi. Bu zor zamanlarda birlikte hareket etmenin, birlik olmanın bizleri ayakta tutacağını ve daha hayırlı sonuçlar elde edileceğini vurguladı.

Konferansa konuk olan Mersin Milletvekili Hacı ÖZKAN da devletin her zaman üreten ve insanlara istihdam imkanı oluşturan iş adamlarının yanında olduklarını ve devletin iş dünyasına yönelik desteklerinden bahsetti. Son olarak konferansa katılımından duyduğu memnuniyeti aktardı.

ANESİAD Mersin Şubesi’nin organize ettiği Adil Paylaşım konulu seminere geçildi. MEYEM (Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi ) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Şimşek’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa yoğun katılım vardı. ANESİAD’ın sloganı olan, hem de düsturu olan “Helal Kazanç, Adil Paylaşım” ın anlamını ve Adil Paylaşım kısmını anlatan Turgut ŞİMŞEK, konferansa katılan iş adamlarına ve şubelere teşekkürlerini iletti.