31 Mart Yerel Seçimleri Hakkında Duyuru

31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Öncelikle seçimlerde başarılı olan tüm belediye başkanlarını tebrik ediyoruz. Bu netice ile birlikte seçim öncesinde oluşan belirsizlik havası yerini istikrara bırakacaktır. Kazanan Türkiye olmuştur. Önümüzdeki 4,5 yıllık dönem ekonomi başta olmak üzere  ülkenin sorunlarına çözüm bulma ve atılım dönemi olmalıdır. Enerjimizi kısır siyasi çekişmeler ve ötekileştirici politikalar yerine bu noktaya harcamalıyız.  Verilen mesajla seçmen : “4,5 yıl seçim istemediğini, kuvvetli bir şekilde istikrarın devamından yana olmakla birlikte, oyunun kimsenin tekelinde olmadığını” beyan etmiştir. Tüm siyasi partiler halkın verdiği mesajı doğru okuyarak yapıcı bir siyaset tarzı ile çözüme katkı sunmalıdır.  
Bizler, iş dünyası mensupları yatırımlarımızla, üretime , ihracata, istihdama yönelik çalışmalarımızla ve siyaset üstü bir duruş ile ülke ekonomisine katkıda bulunmalıyız. Sivil toplum kuruluşlarına düşen görev  çözüme dönük bir bakış açısı ile sorunların üzerine gidilmesidir.  Elimizi hep birlikte taşın altına koyma vaktidir. 
ANESİAD ailesi olarak ekonominin canlanacağı, esnaf, sanayici ve iş adamlarının önündeki engel ve sıkıntıların azalacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha çok gayret göstereceğimize olan inancımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz. 

Saygılarımızla...