Ahmet Şerif İzgören

Ahmet Şerif İzgören
ANESİAD Gaziantep Şubesinin düzenlemiş olduğu seminere davetlisiniz.

Eğitimci Ahmet Şerif İZGÖREN, Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesinin 1 Kasım Cuma günü gerçekleştireceği “Değerlerle Yönetmek” konulu seminer için Gaziantep'e gelecek.

ANASİAD Gaziantep Şubesinden yapılan açıklamaya göre, seminer, 1 Kasım Cuma günü 19.30'da Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) düzenlenecek ve seminer halka açık, ücretsiz olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Şerif İZGÖREN, "Her zaman aşina olduğumuz başarı, hayat ve liderlik öykülerine başka bir açıdan baktınız mı hiç? Hayatın içerisine gizlenmiş ipuçlarının yanı sıra yakından tanıdığımız farklı alanlarda isimlerini duyuran kişiler ve kurumları bu kadar bilindik yapan ortak özelliklerinin neler olduğunu bu seminer ile keşfedeceksiniz. Verilen kararların ileride nasıl değerlere dönüştüğüne kendi gözlerinizle şahit olacaksınız. Bilgi, iyilik, gelişim ışığında şirket içi uygulamaların bir patrondan itiraflarla anlattıklarından çıkarılacak çok şey var" ifadelerini kullandı.