AHMET ŞERİF İZGÖREN SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep tarafından düzenlenen “Değerlerle Yönetmek” konulu seminer programı 01.11.2019 Cuma günü Şehitkâmil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezin (ŞKM) ‘de gerçekleşti.

Ahmet Şerif İZGÖREN’in konuk olduğu, ANESİAD Gaziantep’in organizasyonunda gerçekleşen programa, GÜNSEV GROUP Platin Sponsor, BAYDOOR GROUP ve CİĞERCİ HÜSEYİN Altın Sponsor, YÜNCÜ ORMAN ÜRÜNLERİ, ÇİZGİ TRİKO, PETEK MAKİNA ve EREN YEMEK Bronz Sponsor olarak destek verdi.

Programa ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek, ANESİAD Gaziantep Başkanı Yunus Atilla Hamallar, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Şehitkâmil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci ,  MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İZGÖREN’in programına yoğun ilgi gösteren halk, kongre salonunu hınca hınç doldurdu. Salonda yer bulamayan izleyicilerin bir kısmı sahneye oturmak zorunda kalırken, bir kısmı da ayakta kaldı. Ayrıca etkinliğe çocuğuyla katılan Aileler de İZGÖREN tarafından ayrıca tebrik edildi.

Renkli kişiliği ve interaktif tarzıyla seyircilerden büyük bir ilgi toplayan İZGÖREN, program boyunca seyircilerle iletişimi maksimum seviyede tutarak, programın her saniyesinde seyircilere yeni bilgiler aktardı.

İZGÖREN; Toplumsal değerlerimizin dayanağı olan tarihi olaylar, uluslararası ticarette çeşitli başarılara imza atan iş adamları, Türkiye’de kurulup bütün dünyaya yayılan çeşitli markalar, gündelik hayatta karşımıza çıkan yöneticiler, seyirciler arasında yapılan interaktif etkinlikler ve çeşitli sosyal sorumluluk projeleri gibi örnekler, temel konunun anlaşılması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Mütevazılığı, kolay iletişim kurabiliyor oluşu, güler yüzü ve pozitif enerjisiyle bütün salonu hem eğlendirip hem bilgilendiren İZGÖREN, programı organize eden ANESİAD Gaziantep ve destek veren sponsor firmalara teşekkür ederek sunumunu bitirdi.

Sunumun ardından program boyunca #izgörenanesiadda hashtag’iyle twit atan 5 kişiye program sonunda İZGÖREN’in imzalı kitapları kendisi tarafından hediye edildi.

Gecenin anısına Ahmet Şerif İZGÖREN ‘e  ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek ve ANESİAD Gaziantep Başkanı Yunus Atilla Hamallar tarafından hediye takdimi yapıldı.

Ayrıca programın gerçekleşmesinde katkısı olan; ANA Sponsor GÜNSEV GROUP Genel Müdürü İlyas Birelli’ye plaketini ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek, Altın Sponsorlardan ;  BAYDOOR GROUP şirket yöneticisi Mehmet Nuri Bay’a plaketini ANESİAD Gaziantep Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve Ronay Dış Ticaret Şirket Sahibi Mehmet Bozkurt, CİĞERCİ HÜSEYİN Restoran sahibi Hüseyin Baydar’a plaketini ANESİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Üyesi ve Cevizli Köfteci Şirket Sahibi Namık Baydar, Bronz sponsorlardan; YÜNCÜ ORMAN ÜRÜNLERİ şirket yöneticileri Ramis Yüncü ve Selim Yüncü’ye plaketlerini ANESİAD Gaziantep Başkanı Yunus Atilla Hamallar, ÇİZGİ TRİKO Genel Koordinatörü Muhammet Hamallar’a plaketini Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, PETEK MAKİNA şirket yöneticisi Osman Çavuşoğlu’na plaketini ANESİAD Genel Başkanı Niyazi Dilek, EREN YEMEK şirket yöneticisi Metin Kurçeren’e plaketini  Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci takdim ettiler.

Program toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.