Ali Express ile E-İhracat Konferansı Yapıldı

Genç ANESİAD Gaziantep tarafından düzenlenen “Ali Express ile E-İhracat” başlıklı konferans Ali Express’ten uzmanların katılımıyla 24 Şubat Pazartesi günü yapıldı.

Anadolu Esnaf Sanayici İşadamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Temsilciliğinde yapılan konferansa Ali Express Bölgesel İş Geliştirme Kıdemli Yöneticisi Yaman Alpata ve Ali Express Ürün Operasyonu Kıdemli Uzmanı Yusuf Ma konuşmacı olarak katıldı. Konferansa ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferansın başında Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar ve Genç ANESİAD Başkanı Yusuf Açıkkol birer selamlama konuşması yaparak e-ihracatın öneminden bahsettiler.

Ali Express Bölgesel İş Geliştirme Kıdemli Yöneticisi Yaman Alpata sunumunda; Ali Express Türkiye E-İhracat stratejileri, E-İhracat lojistik ve fiyatlama uygulamaları detaylı bilgi vererek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Program sonunda ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı Yunus Atilla Hamallar tarafından Yaman Alpata’ya, Genç ANESİAD Başkanı Yusuf Açıkkol tarafından da Yusuf Ma’ya günün anısına plaket takdim edildi.

Konferans sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

Eğitimlere 25 Şubat Salı günü de devam edilecek. Bu kapsamda satıcılara özel uygulamalı olarak ürün yükleme ve satışa açma eğitimleri verilecek.