ANESİAD Gaziantep, Türk Kızılay Gaziantep İle İşbirliği Protokolü İmzalandı

ANESİAD Gaziantep Şubesi ve Türk Kızılay Gaziantep Şubesi işbirliği ile Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine, evlerine yemek dağıtımı gerçekleşmesi kapsamında protokol imzalandı.

ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin; Türk Kızılay’ı aracılığıyla binlerce ihtiyaç sahibi insana iyilik sofraları kuruluyor. Bizlerde ANESİAD Gaziantep Şubesi olarak, çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Bu Ramazan da pandemi nedeniyle evlerimizde iftara misafir alamayacağız ama Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlarımıza oruç açtırma şansına sahip olacağız, derdimiz iyiliği büyütmek hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

Türk Kızılay Gaziantep Şubesi Başkanı Prof.Dr. Nihat Yıldırım; Kızılay olarak “İhtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımların ulaşması hususunda köprü vazifesi yaparak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde onları sevindirmeye gayret ediyor, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda desteklerini esirgemeyen ANESİAD Gaziantep Başkanına, yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. ”diye konuştu.

13.04.2021 Salı günü ANESİAD Gaziantep Şubesinde yapılan protokole ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin, ANESİAD Gaziantep Şube Başkan Yardımcısı Murat Aksu, Türk Kızılay Gaziantep Şubesi Başkanı  Prof.Dr. Nihat Yıldırım, Türk Kızılay Gaziantep Şubesi  Başkan Yardımcısı Şerif Öcük katıldılar.