ANESİAD Gaziantep Şubesinden Anlamlı Kampanya

ANESİAD, her gün iftar sofraları açıyor. ANESİAD Gaziantep Şubesi ve Türk Kızılay Şehitkâmil Şubesi işbirliğiyle ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin evlerine yemek dağıtımı gerçekleştirecek.

ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu ayda “Helal Kazanç, Adil Paylaşım” ilkemizin gereği olarak Kızılay ile birlikte bir kampanya başlattık dedi. Daha önceki yıllarda üyelerimiz ve yetimler ile iftar sofralarında bir araya geliyorduk. Bu yıl toplu iftarların pandemi nedeniyle yasaklanmasından dolayı ANESİAD Gaziantep Şubemizde ki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın kararı ile Kızılay Şehitkamil Şubesi aracılığı ile 2 bin aileye iftar yemeği vermeyi kararlaştırdık.  Bununla birlikte Kızılay il Başkanlığımız ile yaptığımız protokol çerçevesinde de ANESİAD üyelerimizi ve dostlarımızı, kamuoyunu, basın kuruluşlarımız aracılığı ile ve sosyal medya hesaplarımızdan, Kızılay İl Başkanlığı hesaplarına bağış yapmaya davet ettik. Çok şükür gayretlerimiz bu çalışma da güzel sonuçlar vermeye devam ediyor.

Bu gün itibarıyla ANESİAD Yönetim kurulundan arkadaşlarımız eşleri ile birlikte iftar yemeği dağıtımlarına refakat ederek, yüreğe dokunmanın sıcaklığını ve huzurunu bizatihi yaşayarak o ana tanıklık edecekler.

Bu anlamlı kampanya destek olan Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma ve ailelerine süreci başından sonuna kadar büyük bir özveri ile takip eden, Kızılay İl Başkanlığımıza ve Kızılay Şehitkâmil Başkanımıza, yönetimine ve saha ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından kampanyaya destek veren değerli dostlarımıza da teşekkür ediyorum.