Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş ile Protokol İmzalandı.

Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesi, İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş. ile üyelerine Devlet Teşvikleri, ve Girişimler ile ilgili her türlü danışmanlık, dosya hazırlanması, fizibilite çalışması, raporlamalar, proje yazımı, denetim, revizyon, dosya ve evrak takibi gibi işlemlerde üye firmaya özel %10 indirim sağlayacak bir protokol imzaladı.

Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ANESİAD) Gaziantep Şubesi, İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş. ile üyelerine Devlet Teşvikleri, ve Girişimler ile ilgili her türlü danışmanlık, dosya hazırlanması, fizibilite çalışması, raporlamalar, proje yazımı, denetim, revizyon, dosya ve evrak takibi gibi işlemlerde üyelerine özel %10 indirim sağlayacak bir protokol imzaladı.

İmza töreninde ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin, başkan yardımcısı Murat Aksu, İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş. yönetim kurulu başkanı Mehmet Emin Tatlı, İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş. yönetim kurulu üyeleri Mustafa Karagülle, Mehmet Akif Balcı ve Aygül Yeyrek yer aldı.

Atılan imzaların ardından ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin; üyelerimizin her türlü gereksinimlerini karşılayabilmek ve onlara kaliteli hizmeti uygun koşullarda sağlayabilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş. ile ANESİAD Gaziantep Şubesi üyeleri için indirim sözleşmesi imzaladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

İndex Ekonomi Bağımsız Denetim A.Ş. yönetim kurulu başkanı Mehmet Emin Tatlı Gaziantep Şubesinin kendilerine verdiği destekten dolayı başta Şube Başkanı İdris Tekin olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve tüm ANESİAD Gaziantep Şubesi üyelerine teşekkür etti. 

21.05.2021