Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığından ANESİAD’a Ziyaret

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve Yönetimi, ANESİAD Gaziantep Başkanı İdris Tekin ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Cahit çıkmaz; Gaziantep’in sanayiden sivil topluma, sivil toplumdan siyasete her alanda dinamik bir şehir olduğunu, bu dinamizmin içerisinde çalışan, değer üreten , problemleri tespit edip bu problemlere yönelik çözüm önerilerini de beraberinde sunabilen yapılara ihtiyacı olduğunu, bu yönüyle ANESİAD ’ın çok kıymetli bir yapı olduğunu, çalışmalarının şehrin her alanında karşılık bulduğunu ifade ederek. ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin’e ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

İdris Tekin, İnsanların duyguları olduğu gibi şehirlerinde duygularının olduğunu, bu duyguları kim beslerse o şehrin insanlarında onun karşılık bulacağını, ANESİAD olarak bunun farkında olduklarını ve çalışmalarını da bu düşünce çerçevesinde şekillendirdiklerini, bu şehrin faydasına olacak her işin destekçisi olacaklarını ifade ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz ’a ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.