TÜMSİAD 'DAN ANESİAD 'A ZİYARET

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Yıldırım ve TÜMSİAD yönetimi, ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin’e ve şube yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜMSİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldırım’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

ANESİAD’ın kuruluş felsefesini ve çalışma prensiplerini anlatan ANESİAD başkanı İdris Tekin ; Her iki kurumunda aynı gelenekten geldiğini, yasladığı değerlerin aynı olduğunu ve bu değerler ışığında çalışmalar ortaya koyduğunu ifade ederek, Gaziantep’in Türkiye’ye bölge için çok önemli bir şehir olduğunu ve bu şehirde yaşayan herkesin Gaziantep’e çok şey borçlu olduğunu söyleyerek, ANESİAD ve TÜMSİAD gibi kuruluşlarında bu şehrin faydasına olabilecek bir çok projeyi beraber yapabileceğini söyledi.

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Yıldırım: ANESİAD Gaziantep Şube Başkanı İdris Tekin’e ve ANESİAD Gaziantep Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, Sayın Başkanımı ve yönetimde görev alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, dedi.

Hüseyin Yıldırım; TÜMSİAD Gaziantep Şubesinin yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek, şube olarak bölge koordinatörlüğü görevini de ifa ettiklerini, Gaziantep ve bölge için gereken tüm gayreti ve çabayı ortaya koymaya çalıştıklarını ifade ederek, her iki kurumun kardeş kurum olduğunu, şehrimiz ve ülkemiz için çok değerli çalışmalar yaptığını biliyoruz. TÜMSİAD olarak beraber yapılacak faaliyetlerde de ANESİAD ile yol yürümekten onur duyacağız, dedi.